Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentembed_google_map has a deprecated constructor in /home/n542089/public_html/bornehusetbogeskov.dk/plugins/content/embed_google_map/embed_google_map.php on line 18

 Unikke Børn i Trygge Rammer

 

Børnehuset Bøgeskov, er en selvejende institution, beliggende 7. km. nord for Fredericia i et landsbyområde under stadig udbygning.

Huset er nomineret til 106 børn fordelt på 5 grupper. For øjeblikket består huset af Spillopperne, som er en flexgruppe med 0-3 årige. Krudtuglerner, Skubtusserne og Brumbasserne som er børnehave grupper for de 3-5 årige. Den sidste gruppe er Krummerne som er før skole gruppen for de 5-6 årige.

Beliggenheden er i naturskønne omgivelser tæt på strand, skov, idrætshal og boldbaner. Disse faciliteter danner, sammen med børnehuset og legepladsen, rammen om de daglige aktiviteter. Da prioriteringen af ude liv er stor, er der desuden indgået et samarbejde med de lokale FDF spejdere. Børnehuset lejer sig ind i deres faciliteter beliggende i skoven. Her har børnehavegrupperne på skift base en uge af gangen.

Åbningstider

Mandag - Torsdag

06:20 - 16:45

Fredag

06:20 - 16:00

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com