Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentembed_google_map has a deprecated constructor in /home/n542089/public_html/bornehusetbogeskov.dk/plugins/content/embed_google_map/embed_google_map.php on line 18

Vores Hverdag

Spontanitet

Det gælder om at udnytte de muligheder som byder sig, Derfor er spontanitet også en del af hverdagen i Børnehuset Bøgeskov. En pludselig opstået idé ud fra børnenes interesser eller et uventet snevejr, som giver anledning til en spontan tur ud af huset.

Fordybelse

Vi tror på vigtigheden i, at vise og fortælle børn om den verden og virkelighed vi lever i.

F.eks. ved at fortælle historier eller se på en død fugl i naturen og lade dem reflektere og undre sig over, hvorfor det gik som det gik og hvad årsagen dertil kan være.

Udeliv

Børnehuset Bøgeskov bruger de faciliteter vi har i nærområdet. Det betyder at børnehavegrupperne på skift er i ”skovhytten” som er en FDF hytte beliggende i skoven tæt ved stranden.

Børnehuset Bøgeskov fik Grønne Spirer certifikatet i august 2015.

Bevægelse

Børnehusets legeplads, boldbanerne og Bøgeskovhallen bruges også aktivt til bevægelse og motoriktræning, både i forbindelse med tema uger og i de daglige aktiviteter med børnene.

 

Åbningstider

Mandag - Torsdag

06:20 - 16:45

Fredag

06:20 - 16:00

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com